Oferta weselna - menu


Poniżej przedstawiamy przykładowe menu weselne. Istnieje możliwość zmiany poszczególnych pozycji lub ułożenia całkowicie indywidualnego menu. Zapraszamy do kontaktu: tel. +48 797 334 660.

MENU WESELNE WARIANT I


PRZYWITANIE PARY MŁODEJ CHLEBEM I SOLĄ, STÓŁ Z SZAMPANEM DLA GOŚCI WESELNYCH

Obiad:
  • rosół z makaronem, lub krem pieczarkowy z grzankami
  • pieczeń karkowa w sosie własnym, roladka z kurczaka ze szpinakiem i serem feta, roladka z polędwiczki wieprzowej z suszonymi pomidorami,  ziemniakami i bukiet surówek ( buraczki z chrzanem, surówka z marchwi, biała kapusta)
  • Lody z owocami.

Dania gorące:
  • *rolada wieprzowa z warzywami, kluską śląską i czerwoną kapustą
  • *schab pieczony podany na desce według unikatowej receptury Magdy Gessler z gołąbkami ziemniaczanymi gryczanymi i jaglanymi oraz tradycyjną zasmażaną kapustą
  • *naturalny barszcz czerwony z pasztecikiem

Zakąski zimne:
  • półmisek wędlin w towarzystwie serów
  • galaretki drobiowe
  • sałatka z kurczakiem
  • sałatka jarzynowa
  • łosoś z mozzarellą i pomidorami
  • pieczywo, owoce (ananas , winogrono ciemne i jasne , brzoskwinie, mandarynki, owoce sezonowe)

Napoje:
  • kawa i herbata bez ograniczeń, napoje zimne  3 butelki na osobę + 0,5l soku w cenie menu

Dodatkowo:
  • alkohol, ciasto we własnym zakresie.
  • Apartament dla Pary Młodej w cenie menu.

Dzieci od 3 do 7 lat – 50 % ceny menu
Dzieci do 3 lat - 0 zł

Cena 145 zł./os.
Tel. 797 334 660


 

MENU WESELNE WARIANT II


PRZYWITANIE PARY MŁODEJ CHLEBEM I SOLĄ, STÓŁ Z SZAMPANEM DLA GOŚCI WESELNYCH

Obiad:
  • rosół królewski z kaczki lub krem borowikowy z grzankami, pieczeń ze schabu z morelą i śliwką, kotlet devollay z żółtym serem i masłem, rolada z indyka ze szpinakiem, ziemniaki puree, ziemniaki zapiekane z serem
  • bukiet surówek (pekińska kapusta, kapusta zasmażana, marchewka z chrzanem)

Dania gorące:
  • *roladka z polędwiczki wieprzowej faszerowana szynką w sosie serowym  z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą
  • *ryba w sosie śmietanowym z kolorowym makaronem i warzywami
  • *ragu z borowików i szynki

Deser:
  • tiramisu

Zakąski zimne:
  • mix wędlin z serami
  • sałatka grecka, jarzynowa, z kurczakiem
  • jajka faszerowane
  • śledzie
  • włoskie pieczywko
  • pieczywo
  • schab w galarecie

Dodatkowo:
  • owoce (winogrono, brzoskwinie, banany, ananas, owoce sezonowe)
  • napoje zimne i gorące bez ograniczeń
  • ciasto i alkohol we własnym zakresie
  • Apartament dla Pary Młodej w cenie menu.

Dzieci od 3 do 7 lat – 50 % ceny menu
Dzieci do 3 lat 0 zł

Cena na osobę 165 zł./os.
Tel. 797 334 660


 

MENU WESELNE WARIANT III


PRZYWITANIE PARY MŁODEJ CHLEBEM I SOLĄ STÓŁ Z SZAMPANEM DLA GOŚCI WESELNYCH

Przystawka:
  • łosoś z mozzarellą i pomidorami z dresingiem słodko-kwaśnym

Obiad:
  • zupa królewska z warzywami lub krem z zielonego groszku ze śmietaną i groszkiem ptysiowym
  • rolada z kurczaka z pieczarkami i żółtym serem, roladki z polędwicy wołowej z boczkiem i ogórkiem w sosie schab ze śliwką  pieczeń karkowa w sosie własnym ,ziemniaki z wody z koperkiem ,ziemniaki zapiekane z serem żółtym
  • bukiet surówek, (czerwona kapusta, marchew z chrzanem, seler z rodzynkami)

Deser:
  • tort weselny wybrany z katalogu

Dania gorące:
  • polędwiczki wieprzowe z serem feta z kluską śląską i surówką
  • prosiak pieczony faszerowany kaszą i podrobami z kapustą zasmażaną
  • gołąbki według unikatowego przepisu Magdy Gessler
  • barszcz z pasztecikiem

Dania zimne:
  • wędliny z serami
  • galaretka drobiowa
  • szynka w galarecie
  • śledź
  • ryba w galarecie
  • sałatka z kurczakiem, sałatka grecka, sałatka śledziowa
  • jajka i pomidorki faszerowane
  • chleb, pieczywo włoskie

Dodatkowo:
  • owoce
  • napoje zimne i gorące bez ograniczeń
  • ciasto i alkohol we własnym zakresie
  • Apartament dla Pary Młodej w cenie menu.

Dzieci od 3 do 7 lat – 50 % ceny menu
Dzieci do 3 lat - 0 zł

Cena  na osobę 185 zł./os.
Tel. 797 334 660






restauracja
Przygotujemy wyjątkowy catering na każdą okazję - sprawdź!
Oferta hotelowa
Dysponujemy wygodnymi pokojami w centrum Jasła.
organizacja imprez
Imprezy U Schabińskiej w Jaśle.

kontakt

Ul. Floriańska 42
38-200 Jasło
Tel. 13 443 66 77
e-mail: recepcja@uschabinskiej.pl

Godziny otwarcia restauracji:
Pon.-Pt. 11:00-22:00
Sobota 11:00-22:00
Niedziela 11:00-22:00
śniadania 6:00-11:00

Recepcja hotelu czynna całą dobę.

lokalizacja

social media


Dane firmy: LIGRA Grzegorz Schabiński, ul. Floriańska 42, 38-200 Jasło, NIP 734-29-95-343
Logotypy do pobrania: KLIKNIJ TUTAJ ABY POBRAĆ PLIKI .RAR